☎ +358408748330

✒ moc.liamg%40tulevlapsutionnip.nalojhopKattopesut ja maalaukset

Tasoite-, maalaus- ja remonttityöt laadukasta lopputulosta kunnioittaen

Image placeholder

━ Palvelemme Pirkanmaalta Etelä-Suomeen!

Kattopesut ja maalaukset

Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus tiili, pelti ja mineriittikattojen puhdistamiseen ja maalaamiseen. 

Meillä on oikeat välineet ja vankka ammattitaito. 
Kattojen maalauksessa tärkein työvaihe on katon puhdistus. Puhtaaseen pintaan maali tarttuu hyvin kiinni ja maalipinnasta tulee ehjä ja sään rasituksia paremmin kestävä. Kunnostettu katto kestää hyvänä vuosia ja vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.

Image placeholder

━ PESU & MAALAUS

Peltikaton maalaamisen työvaiheet

Palvelemme asiakkaita ammattitaidolla Pirkanmaalta Etelä-Suomeen.

Kuten tiilikaton pinnoituksessa, tulee myös peltikatto pestä ennen maalaamista. Ennen pesua kuitenkin peltipinnasta tarkistetaan mahdolliset ruostevauriot ja vuotokohdat. Ruostevauriot puhdistetaan ja reiät paikataan kuhunkin kohteeseen ja tilanteeseen sopivalla menetelmällä.

Peltikaton pesu on tärkein vaihe ja se on syytä tehdä huolella, jotta lopputulos on onnistunut. Pesun yhteydessä käytetään tähän toimenpiteeseen tarkoitettua katon pesuainetta.

Mikäli kyseessä on aiemmin maalatun katon huoltomaalaus, tällöin yksi maalauskerta voi riittää. Maalaamattomat peltikatot yleensä pohjamaalataan ennen pintamaalausta. Nykyisin ammattikäyttöön suunnitellut teollisuusmaalit voidaan maalata myös ilman pohjamaalausta.

Itse maalaus toteutetaan ruiskulla. 

━ YHTEISTYÖKUMPPANIT

Maalit ja pinnoitteet

Käytämme ainoastaan parhaita mahdollisia maaleja ja pinnoitteita. 

Illustration

Nowocoat 

Nowocoat on tanskalainen pinnoitetehdas, jonka juuret ovat peräisin vuodelta 1861.Uskallamme sanoa, että olemme nörttejä kattojen ja talon muiden pintojen päällystämisen suhteen. Meillä on mielessämme vain yksi asia: innovatiiviset ja toimivat ratkaisut, jotka on mukautettu kaikentyyppisiin kattoihin, pohjoisesta lämpimään etelään. Tämä antaa sinulle parhaan ja kestävimmän katon pääsi päällä nyt ja tulevaisuudessa.   
NOWO®COAT on ammattikäyttöön kehitetty vesiohenteinen pinnoite, joka perustuu vuosikymmenien kokemukseen ja kehitystyöhön. Nowocoat soveltuu kaikkien eri valmistajien betonikattotiilien pinnoittamiseen niiden huoltovälin ja elinkaaren pidentämiseksi. Ulkoisen säärasituksen sekä mm. kasvuston aiheuttama kattotiilien rapautuminen voidaan pysäyttää NowoCoat pinnoitteella ja samalla uudistaa katto myös visuaalisesti.

Illustration

Nowocoat tiilikattomaalit

Nowocoat:n salaisuus on sen tarkoin valikoitujen eri sideaineiden erityisen korkea pitoisuus. Lopputuloksena on ominaisuuksiltaan erinomainen pinnoite, jonka peittävyys, adheesio, UV-kesto ja mm. kulumiskestävyys ovat omaa luokkaansa.
Pinnoitettava kattopinta puhdistetaan ja pestään huolellisesti, jonka jälkeen katto käsitellään NowoClean -puhdistusaineella kasvuston torjumiseksi. NowoCoat pinnoite levitetään tämän jälkeen korkeapaineruiskulla kahteen kertaan.
Pinnoituksen jälkeen huoltotoimenpiteeksi suositellaan käsittelyä NowoClean -puhdistusaineella 2-4 vuoden välein. Näin voidaan varmistaa, että lika tai kasvustot eivät pääse tarttumaan katemateriaalin pintaan ja pinnoite suojaa kattoa tehokkaasti vuodesta toiseen

Illustration

Eskero RK-Peltikattomaali

Himmeä, vesiohenteinen akrylaattisideaineeseen perustuva lujasti maalattavaan pintaan tarttuva peltikattomaali. Kestää hyvin kulutusta ja säärasituksia. Muodostaa kuivuessaan joustavan maalikalvon, joka myötäilee kohteen lämpölaajenemisesta johtuvia muutoksia. Sisältää ruosteenestopigmenttiä.

Illustration

NowoRub

NowoRub tiilikatto sekä mineriittikattojen maali  NowoRub on ammattikäyttöön tarkoitettu vesiohenteinen pinnoite kattotiilien sekä kuitusementtilevyjen ruiskumaalaukseen. Viimeisimpään pinnoiteteknologiaan perustuva ja vuosien kokemuksella kehitetty NowoRub kattopinnoite muodostaa lujan, UV-kestävän ja erittäin elastisen pintasuojan. Pinnoituskäsittely uudistaa katemateriaalin visuaalisesti ja teknisesti sekä pidentää katemateriaalin elinkaarta useilla vuosilla.Hyödyt ja ominaisuudet:
Vahva ja kestävä suojapintaPeittävä ja täyttää huokosiaUV-säteilyn ja sään kestäväErinomainen tartunta alusmateriaaliinHengittävä ja erittäin elastinenEstää lian ja kasvuston tarttumista kattomateriaaliin. 

Miksi valita meidät?

Työsuunnitelma ja arvio

Uusissa urakoissa teemme ensin arviot tarvittavista toimenpiteistä, joiden pohjalta esitämme asiakkaalle työsuunnitelman sekä arviot urakan hinnasta ja kestosta.

Kattojen pesu ja maalaukset

Peltikatot
Tiilikatot
Mineriittikatot
Vesikourujen puhditukset sekä sammaleen poistot

Palvelemme laajalti

Palvelemme asiakkaita PIRKANMAALTA AINA ETELÄ-SUOMEEN asti. 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja pyydä rohkeasti tarjous juuri sinun kohteeseesi!